Kauttamme tulevat työntekijät ovat oman alansa ammattilaisia.

Procella Works

Procella Works tarjoaa erilaisia henkilöstöratkaisuja useilla eri aloilla. 

Välitämme ammattilaisia erilaisiin työtehtäviin ja eri pituisiin työjaksoihin. Laajan työntekijäverkostomme avulla pystymme reagoimaan tilaajan ja toimeksiantajan henkilöstö tarpeeseen nopealla aikataululla. 

Vaivattoman ja nopean rekrytointipalvelumme kautta säästyy tilaaja yrityksen aika ja resurssit omaan ydintekemiseen. Kauttamme on saatavilla lisätyövoimaa esimerkiksi sesonkiaikana, henkilöstötarpeen äkillisesti kasvaessa, projektikohtaiseen lisätarpeeseen tai pidempiin työsuhteisiin mikäli halutaan työntekijän palkkaus, työnantaja vastuu ja vakuuttaminen ulkoistaa. Hoidamme myös kokonaisten projektien henkilöstötarpeiden rekrytoinnit ja resurssoinnit.


Työntekijät 

Kaikki kauttamme tulevat työntekijät ovat käyneet läpi henkilökohtaisen haastatteluprosessin ja heidän soveltuvuutensa sekä pätevyys alalle on tarkistettu. 

Autamme löytämään nopeasti ja luotettavasti oikean työntekijän juuri teidän organisaationne, liiketoimintanne ja toimialanne tarpeisiin. 

Kaikki kauttamme tulevat työntekijät ovat työsuhteessa Procella Works Oy kanssa. Näin me vastaamme heidän sopimuksistaan, palkanmaksusta, vakuuttamisesta sekä muista työsuhteeseen liittyvistä asioista. 

Procella Works huolehtii ammattipätevyyden ja laadun varmistamisen sekä järjestää työntekijöille työssä tarvittavat luvat, kuten esimerkiksi työturvallisuuskortin.

Asiakasyrityksellä on työntekijään työnjohdollinen vastuu. Perehdytys työtehtäviin, työpaikan käytäntöihin, tiloihin, laitteisiin ja työvälineisiin tapahtuu työn suorituspaikassa asiakasyrityksen työnjohdon toimesta. 


Procellan toimintatapa ja arvot

Toimintaamme ohjaavat arvot ovat saada pitkäkestoinen henkilökohtaiseen palveluun perustuva suhde asiakasyrityksen kanssa.

Työntekijämme ovat yrityksemme arvokkain asia ja pyrimme luomaan urapolkuja työntekijöillemme ja löytää heitä motivoivan työn sekä toimipisteen. Näin saamme optimoitua parhaiten asiakasyritystä palvelevan resurssoinnin.

Yrityksemme keskeisin tavoite on saada nopeasti ja luotettavasti kuhunkin tehtävään ja projektiin sopivin mahdollinen työntekijä ja henkilöstö. 

Välitämme vain oman valintaprosessimme läpikäyneitä työntekijöitä, jolloin voimme varmistaa työntekijöidemme ammattitaidon ja välittää oikean tekijän tarvittavaan työtehtävään. 

Sopimuksen myötä asiakasyrityksellä on oma yhteyshenkilö. Näin pystymme tarjoamaan parhaan mahdollisen palvelun organisaatiollenne ja yksikön tarpeet tulevat varmasti huomioitua. 

Vuonna 2020 pystyimme vastaamaan toimeksiantoihin 100 % toimitusvarmuudella.