Yrityksille

Välitämme ammattilaisia erilaisiin
työtehtäviin ja eri pituisiin työjaksoihin.

Palvelut yrityksille

Tavoitteenamme on luoda pitkiä henkilökohtaiseen palveluun perustuvia asiakassuhteita. Ulkoistamalla meille yrityksesi toimintoja kuten työntekijän rekrytointi, työnantajavastuu ja vakuuttaminen, säästyvät yrityksesi resurssit ja aika ydintekemiseen. Sopimuksen myötä asiakasyrityksellä on oma yhteyshenkilö, jolloin pystymme tarjoamaan parhaan mahdollisen palvelun organisaatiollenne ja yksikön tarpeet tulevat varmasti huomioitua.

Kaikki kauttamme tulevat työntekijät ovat käyneet läpi henkilökohtaisen haastatteluprosessin ja heidän soveltuvuutensa sekä pätevyytensä alalle on tarkistettu. Työntekijät ovat työsuhteessa Procella Works Oy kanssa, jolloin me vastaamme heidän sopimuksistaan, palkanmaksusta, vakuuttamisesta sekä muista työsuhteeseen liittyvistä asioista. Ammattitaitoisilta työntekijöiltämme löytyvät kaikki tarvittavat varusteet ja vaadittavat työluvat, kuten työturvallisuuskortti ja veronumerollinen VALTTI-kortti.

Kauttamme on saatavilla työvoimaa henkilöstötarpeen äkillisesti kasvaessa, projektikohtaiseen lisätarpeeseen sekä pidempiin työsuhteisiin ja projekteihin.

Ota rohkeasti yhteyttä. Keskustelemme mielellämme kanssanne yhteistyön mahdollisuuksista ja teemme teille kilpailukykyisen tarjouksen tehokkaasta ja laadukkaasta alihankintapalvelustamme.

Scroll to Top